top of page
  • Writer's pictureSia Kyrili

11o SPETSES mini MARATHON 2022

Ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά το κορυφαίο multi-sport event της χώρας Spetses Mini Marathon. 11o SPETSES mini MARATHON 2022 λοιπόν και στο οποίο είχα την ευκαιρία για 2η συνεχόμενη χρονιά να παραβρίσκομαι. Φέτος παρέα με τη @melissapasta Team 💙🍝 κολύμπησα στο 1,5χλμ και έτρεξα τα 5χλμ για πρώτη φορά.


Φέτος έμενα στο υπέροχο αλλά και αγαπημένο μου ξενοδοχείο klimis και δείτε παρακαλώ το πιο μαγευτικό μπαλκονάκι με την καλύτερη θέα.



Το τριήμερο ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου με το Sunset Sweat από την Technogym, που έκανε τον παλμό του νησιού να χτυπά στην πλατεία Ποσειδωνίου.


Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν οι κολυμβητικοί αγώνες που πήρα μέρος μαζί με την αδερφή μου αλλά και την παρθενική εμφάνιση της μαμάς μου.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ (ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΥΡΙΛΗ)

ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Το απόγευμα, το ενδιαφέρον όλων αλλά και το δικό μου στράφηκε στο δεύτερο αγώνα, την απαιτητική διαδρομή των 10χλμ παράλληλα εγώ νοίκιασα ένα ποδήλατο και έκανα τις βόλτες μου στο νησί.


Το Σάββατο έκλεισε όπως κάθε χρόνο με τη @melissapasta που φροντίζει για το carbo loading πριν τους αγώνες με το Melissa Pasta Night. 🍝 Φέτος δοκίμασα και τις εξαιρετικές νέες γεύσεις Μelissa Ζυμαρικά με αλεύρι οσπρίων & σιμιγδάλι. Τα ζυμαρικά με αλεύρι οσπρίων & σιμιγδάλι Melissa, μοιράζουν τα συσταστικά τους ισάξια στο 50% για το σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και στο 50% για το αλεύρι οσπρίου, αλλά φέρνουν 100% απόλαυση και 100% τα διατροφικά οφέλη των φυτικών πρωτεϊνών και μετάλλων της κόκκινης φακής, του αρακά & του ρεβιθιού σε ένα πιάτο Melissa με πρωτότυπη γεύση! 🙌🏽🌱




Η Κυριακή 9 Οκτωβρίου ξημέρωσε πολύ θετικά για εμένα με τον ηλιόλουστο καιρό να ευνοεί τα 5χλμ που έτρεξα σε χρόνο 28λεπτά.



ΠΡΩΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

ΕΔΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ

Στη συνέχεια άλλαξα γρήγορα και πήγα στο υπέροχο brunch της biotherm στο ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion


Νιώθω τυχερή και πανευτυχής και για την συμμετοχή μου και φέτος και αναμένω τον επόμενο αγώνα που είναι το SPETSATHLON 2023 που σίγουρα θα είμαι ακόμα πιο έτοιμή και ίσως καταφέρω να τρέξω παραπάνω από τα 5χλμ... χμμ για να δούμε 😉


xx

Sia








Recent Posts

See All
bottom of page