top of page
  • Writer's pictureSia Kyrili

Οι 5 καλύτερες sheet masks για να δοκιμάσεις τώρα!!!

Sheet masks (ή οι λεγόμενες υφασμάτινες μάσκες): πρόκειται για μάσκες που έχουν δημιουργηθεί από λεπτό και ευέλικτο χαρτί, βαμβακερό ύφασμα ή υλικά με μικροΐνες. Συνήθως έχουν τη μορφή gel ή ορού και είναι εμποτισμένη με ευεργετικά συστατικά που εισχωρούν ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά στο δέρμα.


Από όλα τα είδη καλλυντικών είναι οι αγαπημένες μου! Μου αρέσει να τις χρησιμοποιώ τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα καθώς δίνουν αυτή την αίσθηση δροσιάς, φρεσκάδας και αναζωογόνησης που χρειάζομαι σαν να έχω επισκεφτεί σπα.


Έχω δοκιμάσει τα πάντα μπλαμπλούδες μου και θα σας προτείνω τα δικά μου TOP 5 #SHEETMASKS για ενυδάτωση και glow!!!



Μια super duper βαθιά ενυδάτωση για το ξηρό δέρμα που αισθάνεται σφιχτό.

Η φόρμουλά του με ζυμωμένα πράσινα φασόλια σόγιας, καλλιεργημένα και μετασχηματισμένα σε ύφασμα, δεν περιέχει συντηρητικά ή βαμβάκι, για να μεταφέρει ακόμη καλύτερα τα ενεργά συστατικά του ομοιόμορφα στο δέρμα.


Αφαιρέστε μετά από 15-20 λεπτά



Τονώνει άμεσα και λειαίνει την επιδερμίδα σε μόλις 10 λεπτά. Καινοτόμα συσκευασία με δύο θαλάμους, που αναμιγνύονται ακριβώς πριν τη χρήση. (* άφθονο υλικό να απλώσεις και στο λαιμό και στο ντεκολτέ)


Αφαιρέστε μετά από 10 λεπτά



Ένα όνειρο! Την φόρεσα το βράδυ και το πρωί ξύπνησα τόσο ενυδατωμένη και ξεκούραστη! Είχα να με δω έτσι κάμποσο καιρό! Είναι εμποτισμένη υφασμάτινη μάσκα προσώπου νύκτας με ενεργή ρετινόλη, για την αναδόμηση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε την 1 φορά την εβδομάδα ΜΟΝΟ!, ΚΑΙ τη νύκτα ΜΟΝΟ!!!


Αφαιρέστε μετά από 20-30 λεπτά




Εξασφαλίζει στην επιδερμίδα αποτοξίνωση και ανάπλαση από την πρώτη κιόλας εφαρμογή σε μόλις 15 λεπτά.


Αφαιρέστε μετά από 15 λεπτά



Ένα θα πω... Έκρηξη ενυδάτωσης! Η συγκεκριμένη μάσκα κάνει ακριβώς αυτό που λέει και έχει μια εντατική ενυδατική δράση η οποία ξεδιψάει το δέρμα, αφήνοντας το απαλό και λείο.


Αφαιρέστε μετά από 15 λεπτά


Στείλτε μου μήνυμα τις δικές σας αγαπημένες!


xoxo

Sia

Recent Posts

See All
bottom of page